Chrisbakkerdak

Het bedrijf

Chrisbakkerdak
Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Chris Bakker en ik kom uit de Ooij (Gemeente Berg en Dal), onder de rook van Nijmegen. Na 18 jaar dak- en zinkwerk ervaring heb ik besloten om in het voorjaar van 2008 als zelfstandige verder te gaan.
Onze werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen of renoveren van schoorstenen, het lood vervangen, schoonspuiten met hogedruk, uitvrezen, voegen en kop behandelen met betonverf. Indien nodig, later impregneren bijvoorbeeld bij poreuze stenen. Andere werkzaamheden zijn het vernieuwen van dakpannen, panlatten, tengels, nokvorsten, kil, hoekkepers en het aanbrengen van dakisolatie of dakfolie. Wij kunnen bij schoorsteen renovatie geen garantie geven dat het 100% water dicht is ivm weersinvloeden van buiten af zoals extreem weer met veel regen en wind!!
Gespecialiseerd in sedum daken: Een groendak heeft vele voordelen, in de zomermaanden wordt uw dak nooit warmer dan 25 graden en in de wintermaanden heeft u een extra dakisolatie.
Luchtzuiverend Effectieve isolatie van zowel geluid als warmte Verlengt de levensduur van uw dak Onderhoudsvrij
Alle soorten zink of koperwerken, dakgoten, hemelwaterafvoer, zinken dakjes, zijwangen van dakkapel. Verder het plaatsen of vervangen van dakramen. Ook kunt u bij ons terecht voor het ontmossen van pannendaken.
Voor een vrijblijvende offerte verwijs ik u door naar onze contactpagina.

"WIJ GEGEVEN 10 JAAR GARANTIE OP MATERIEEL EN WERKZAAMHEDEN. ONS BEDRIJF IS V.C.A. GECERTIFICEERD"